Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa Ancheta in cazul politistului Gigina ar fi fost facilitata daca Oprescu rezolva problema camerelor de luat vederi

ro

27 Oct, 2015 14:49 953 Marime text
Deputatul PNL Ovidiu Raețchi: Oprescu era ocupat să-și încaseze șpăgile, în loc să rezolve problema camerelor de luat vederi nefuncționale ale Primăriei Capitalei. Ancheta în cazul polițistului Gigină ar fi fost facilitate
 
Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a afirmat că moartea polițistului Bogdan Gigină a scos la iveală o altă disfuncționalitate la nivelul Primăriei Capitalei: camerele de luat vederi erau nefuncționale de 5 luni de zile. Raețchi a afirmat că Oprescu era probabil ocupat să-și încaseze șpăgile în loc să remedieze această problemă.

“Cazul tragic al polițistului Bogdan Gigină a scos la iveală o altă disfuncționalitate la nivelul primăriei Capitalei moștenită de la Sorin Oprescu: camerele de luat vederi ale primăriei Capitalei nu mai funcționează de 5 luni de zile. Ancheta în cazul polițistului Gigină ar fi fost facilitată dacă anchetatorii ar fi avut date și de la aceste camere, amplasate, în principal, pentru fluidizarea și monitorizarea traficului, dar utile în eventualitatea unui accident. Cel mai probabil, însă, Oprescu era prea ocupat să-și încaseze șpăgile în loc să rezolve și această problemă”.

Raețchi a punctat că la nivelul primăriei Capitalei ies la iveală numeroase nereguli din timpul administrației Oprescu:
„În ultimele zile, ies la iveală nenumărate nereguli și abuzuri de la nivelul primăriei Capitalei. În timp ce camerele primăriei Capitalei nu funcționează de 5 luni de zile, sistemul de management al traficului care modifică timpii de semnaforizare în funcție de intensitatea traficului este la pământ de circa 4 luni de zile, problema fiind remediată, la ora actuală, doar în câteva zone. În 2011, Primăria lui Oprescu a cumpărat un laborator mobil de testare a aerului din oraş pe care a plătit peste 1 milion de lei, dar nu a făcut nimic pentru a reduce nivelul poluării în oraş. Cred că poți să numeri pe degete lucrurile bune care funcționează la primăria Capitalei și care nu necesită remedieri. În acest context, ar fi necesare anchete la nivelul primăriei Capitalei de la nivelul Administrației Străzilor, de exemplu, până la cabinetul primarului general”. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii