Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie strângere de haine pentru oameni și copii fără adăpost

ro

30 Mar, 2015 17:54 1333 Marime text
Astăzi, 30 martie 2015, doamna deputat Gabriela Lola Anghel împreună cu membri ai PND Ploiești au vizitat Centrul de noapte pentru persoanele fără adăpost din Ploiesti, dar si Centrul Cireșarii pentru copiii fără adăpost sau proveniți din familii cu probleme.
„In încheierea campaniei de strângere de haine pentru oameni și copii fără adăpost demarată la sfârșitul lunii ianuarie 2015, astăzi am fost in măsură să donăm din partea cetățenilor Ploieștiului aproximativ 400 kg  de haine noi si second hand care sperăm să fie de folos persoanelor fără adăpost. Este plăcut să vezi că asemenea inițiative adună oamenii cu suflet bun laolaltă și ii solidarizează cu cei mai putin norocoși. Impreună cu colegii mei de la PND, domnul Dinescu Dorin, Președintele Comitetului de inițiativă PND Ploiești, doamna Pascu Alina, doamna Constantinescu Petruta, pe care cu mândrie ii mentionez, am avut ocazia să stăm de vorbă cu responsabilii acestor centre, oameni inimoși și profesioniști, care ne-au arătat cu amabilitate stabilimentele si ne-au prezentat situația acestora”, a afirmat doamna deputat.
Pe viitor doamna deputat Anghel intentionează să mai organizeze astfel de campanii care să stimuleze atât solidaritatea între oameni cît și dorința acestora de a se implica mai activ în viața orașului. De asemenea dezvoltarea spiritului civic al ploieștenilor reprezintă una dintre prioritățile atât a Partidului Național Democrat cât și a deputatului PND, Gabriela Lola Anghel.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii