Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vânătoarea de ouă de Paști

ro

07 Apr, 2012 22:29 1187 Marime text

În zilele de 5 și 6 aprilie 2012, în câteva dintre localitățile Colegiului 4, a fost organizată Vânătoarea de ouă de Paști, în cadrul săptămânii Școala Altfel.

Evenimentul a fost organizat la inițiativa domnului deputat Constantin Chirilă, beneficiind de întregul sprijin al domnilor primari și al conducerii grădinițelor din localitățile: Cerchezu, Viroaga, Murfatlar, Poarta Albă, Ovidiu, Albești.

Astfel, la Cerchezu și Viroaga, în așteptarea Iepurașului, 250 de copii au participat la vânătoarea de ouă, concursul de pictat ouă, concursul de karaoke și de cultură generală, întregul eveniment încheindu-se cu spectacolul de dans și recitaluri de cântece și poezii.

În parcul Primăriei din Murfatlar, după ce cei aproximativ 180 de copii de grădiniță au încheiat vânătoarea de ouă de Paști au participat cu toții la expoziția de lucru manual și dulciuri organizată de elevii claselor 1-8 din localitate și au putut asista la premierea elevilor câștigători ai olimpiadelor școlare.

Parcul din Poarta Albă a părut vineri dimineața neîncăpător pentru cei 250 de copii veniți să descopere ouăle ascunse de iepuraș, cei mai harnici dintre ei fiind recompensați cu diplome și premii.

La Ovidiu, Vânătoarea de ouă de Paști a fost organizată în incinta Casei de Cultură, fiind urmată de concursul de Miss și Mister Gradinița, iar juriul a putut alege și cele mai frumoase costume pregătite de copii și părinți special pentru acest eveniment.

Cabinet parlamentar Constantin CHIRILĂ Deputat PD-L, Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii