Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USL are un singur obiectiv să scăpe România de o putere coruptă, clientelară şi incompetentă

ro

23 Mar, 2012 18:18 1157 Marime text

Comunicat de presă

USL are un singur obiectiv: să scăpe România de o putere coruptă, clientelară şi incompetentă

Preşedintele Filialei Constanţa a Partidului Naţional Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, consideră că nicio altă alianţă sau formulă de coaliţie politică de asemenea dimensiuni precum USL nu a trecut vreodată în ultimii ani printr-un proces atât de complex de desemnare a candidaţilor pentru alegerile locale. „USL a reuşit din acest punct de vedere o mare performanţă: armonizarea poziţiilor a trei partide, dintre care două mari de peste 25-30% fiecare, sub umbrela unei structuri de peste 50%. În asemenea condiţii, nu este de mirare că au existat şi discuţii şi neînţelegeri. Nu ascund acest lucru pentru că este ceva firesc, mai ales că în multe localităţi aveam candidaţi buni, cu şanse şi la PNL şi la PSD. Odată încheiat procesul de atribuire a candidaturilor, intrăm în linie dreaptă şi mergem împreună să câştigăm alegerile”, afirmă liderul PNL Constanţa.
În opinia parlamentarului liberal, Congresul comun din 7 aprilie va da măsura unităţii, forţei şi determinării tuturor membrilor USL. „Suntem mai mulţi, mai puternici şi mai uniţi ca niciodată pentru că avem un obiectiv comun şi avem de dat un război cu un adversar fără limite şi fără scrupule. Am înţeles, alături de colegii social-democraţi şi conservatori, că miza acestor alegeri nu este una locală, ci una politică de nivel naţional şi că avem împreună un obiectiv comun şi o datorie, aceea de a scăpa România de o putere coruptă, clientelară şi incompetentă şi de a o readuce la traseul ei de ţară democratică”, declară Gheorghe Dragomir.
Pe de altă parte, preşedintele PNL Constanţa reaminteşte faptul că de mai bine de un an de zile de când s-a înfiinţat Uniunea Social Liberală a existat o preocupare sistematică a puterii şi o campanie extrem de agresivă pe tema „USL se va rupe”. „În loc să răspundă la marile probleme ale societăţii şi economiei, să ne spună cum e cu salariile, cu sănătatea sau ordinea publică, să vină cu politici de relansare a economiei, puterea s-a ocupat de ce facem noi, cei din USL. Congresul din 7 aprilie va fi evenimentul în care ne vom reafirma hotărârea de a merge până la capăt împreună”, mai spune deputatul Gheorghe Dragomir.

23 martie 2012                                     Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii