Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu, nostalgic după practicile PDL, încearcă tergiversarea inutilă a promulgării bugetului de stat pe 2014

ro

21 Nov, 2013 14:22 1032 Marime text
 
Președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci, deputatul liberal Gheorghe Dragomir, consideră alarmantă declarația președintelui Traian Băsescu referitoare la intenția acestuia de a întoarce la Parlament proiectul bugetului pe 2014. Un astfel de gest reprezintă un semnal negativ dat mediului de afaceri și poate afecta cetățenii români.
“Am văzut aseară intervenția lui Traian Băsescu la un post de televiziune și m-a îngrijorat intenția anunțată de acesta de a întoarce bugetul în Parlament. Ar fi pentru prima dată în istoria post-decembristă când s-ar întâmpla acest lucru. În 20 de ani, niciun președinte nu și-a permis să facă asta, chiar dacă nu a avut susținere.
Traian Băsescu își arogă un rol care nu-i aparține. Politica fiscal-bugetară și de dezvoltare economică e atributul Guvernului și al Parlamentului, președintele neavând niciun rol în structurarea bugetului.
Un astfel de gest din partea lui Traian Băsescu ar fi un semnal negativ, perceput pe măsură atât de mediul de afaceri, investitori români și străini, dar și de întreaga populație”, a susținut deputatul Partidului Național Liberal.
Potrivit acestuia, retrimiterea proiectului de buget în Parlament ar fi “un gest inutil de tergiversare, pe care Traian Băsescu îl face din nostalgia vremurilor când PDL guverna România și întârzia nepermis de mult trimiterea în Parlament a bugetului”.
                         
 
                      
21.11.2013                     Gheorghe Dragomir
                                  Deputat PNL Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii