Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Boroianu - Claudiu Palaz este un diversionist marca PSD

ro

10 Oct, 2016 17:28 1983 Marime text
Toată lumea înțelege că distrugerea cetății Capidava are o singură cauză: lăcomia clientelei de partid PSD-Nicușor Constantinescu
 
Vicepreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, consilierul județean Robert Boroianu răspunde ferm la dezinformările lansate de vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz. „Senatorul Puiu Hașotti, în calitatea sa de ministru al Culturii, a dat un aviz pentru oportunitatea lucrărilor de reabilitare la unul dintre monumentele cele mai importante din Dobrogea, Cetatea Capidava. Prin acest aviz a adus fonduri semnificative pentru județul nostru, ceea ce este firesc. Nu a dat aviz pentru tâlhăriile făcute de firmele cu carnet de partid PSD, cu prețul distrugerii unei valori culturale inestimabile” a declarat Robert Boroianu.
 
Consilierul județean liberal este de părere că „încercarea de diversiune a lui Claudiu Palaz este meschină. Președintele PMP Constanța apără interesele electorale ale partenerilor săi social-democrați, încercând un atac penibil la adresa Partidului Național Liberal și a membrilor săi, care nu au avut niciun mijloc de control în epoca totalitarismului PSD Constanța”.
 
Vicepreședintele PNL Constanța reamintește faptul că, în perioada în care Consiliul Județean Constanța a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea sitului arheologic de la Capidava, Claudiu Palaz era prefect al județului Constanța. „Să vă reamintesc faptul că în momentul în care Consiliul Județean Constanța a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru lucrarea de  <> a Cetății Capidava, pe 23.08.2010, Claudiu Palaz era prefect? Autosesizarea lui Claudiu Palaz din prezent este tardivă și ipocrită. Dacă mâine s-ar da un vot în CJC pentru preluarea reabilitării Cetății Capidava de către firmele de casă ale PSD, Claudiu Palaz ar vota pentru, cu două mâini, ca un aliat fidel și ascultător", a subliniat vicepreședintele PNL Constanța, consilierul județean Robert Boroianu.  
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii