Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL despre declarațiile lui Victor Ponta

ro

21 Feb, 2014 12:27 848 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ
Despre declarațiile lui Victor Ponta


Sensul declarațiilor lui Victor Ponta din această săptămână pare să fie că premierul a luat deja decizia de a renunța la Uniunea Social Liberală, fără să aibă tăria să spună clar acest lucru, ci încercând să găsească vinovați pentru propriul eșec.
Președintele Partidului Național Liberal nu a ieșit niciodată din limitele înțelegerii inițiale, devenită legitimă prin votul românilor din decembrie 2012. Se pare că, în ciuda eforturilor noastre de a rezolva această criză artificială, din declarațiile lui Victor Ponta reiese că decizia premierului pare deja luată fiind aceea de a merge înainte nu cu USL, ci cu o majoritate ilegitimă.
PSD și premierul Ponta se opun venirii lui Klaus Iohannis în Guvern și preferă o variantă eronată de guvernare. Însă orice Guvern în afara formulei USL este unul ilegitim, iar noi suntem obligați să îi cerem imediat demisia.
Luni vom discuta dacă vom face ședința comună a Parlamentului și dacă vom vota Guvernul USL. PNL nu are de ce să accepte să rămână în această situație încă 45 de zile, în cadrul unui interimat.
Dacă luni poziția PSD și a lui Victor Ponta va fi una în sensul continuării proiectului USL și respectării votului cetățenilor, PNL o va saluta, însă în acest moment semnalele transmise de parteneri nu sunt îmbucurătoare.


21.02.2014 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii