Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanta lansare candidat PNL Primaria Ovidiu + foto

ro

14 May, 2012 23:37 3459 Marime text

dsc_0095.jpgPiațeta din fața Centrului Cultural Ovidiu a găzduit duminică, 13 mai 2012, lansarea candidatului Partidului Național Liberal la Primăria Ovidiu, Ciprian Hanganu, și a echipei de consilieri liberali.

În fața a peste 1.500 de susținători, Ciprian Hanganu a declarat că este candidatul Partidului Național Liberal „într-un oraș cu tradiție liberală, unde primele transformari în bine sunt legate de numele unui primar liberal: Ion Podaru".

dsc_0135.jpgÎn prezența deputatului liberal Ludovic Orban, a președintelui Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a senatorului Puiu Hașotti, a vicepreședinților PNL Constanța, deputatul Mihai Lupu, consilierul județean Sorin Ciutureanu, consilierii municipali Victor Manea și Constantin Matei, Baiazid Memiș, Gheorghe Albu și Ovidiu Cupșa, a consilierilor județeni Doina Carp, Sorin Ciutureanu și Eugen Silaghi, a președintelui OFL municipiul Constanța, Ana Marcu, dar și a candidaților liberali la Consiliul Județean Constanța, Dumitru Bedivan, Sorin Mocianu și Virgil Lixandru, candidatul PNL la Primăria Ovidiu a afirmat: „Pricepere, devotament și bunăcredință. Asta așteaptă oamenii de la noul primar. Atunci când oamenii, nemulțumiți de felul în care au fost conduși de actualul primar, își doresc, cum este și firesc, ca viața lor să fie măcar un pic mai bună, singurul răspuns politic, democratic și moral este votul. Sunt gata să fac lucruri normale, nu minuni! Promit doar ceea ce sunt convins că stă în puterile mele să fac".

ovidiu_2012_69.jpgEvenimentul a fost precedat de un marș la care au participat peste 400 de persoane și a avut loc pe traseul Str. Căminului - Str. Pescarilor - Str. Poiana - Str. Fulgerului - Str. Poporului - Str. Arțarului - Centrul Cultural.

Lansarea candidatului liberal la Primăria Ovidiu s-a încheiat cu un spectacol de muzică ușoară și populară.

14 mai 2012 Departamentul de Comunicare al PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii