Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi E ruşinos faptul că bacoviana doamnă Plumb acceptă să atace o altă femeie la comanda lui Ponta. Cand "nasul" Nichita a agresat o femeie, feminista Plumb a tăcut mâlc

ro

10 May, 2015 21:41 1475 Marime text
Deputatul PNL Ovidiu Raetchi şi-a exprimat astazi dezamagirea in raport cu atitudinea de neinteles a ministrului Protectiei sociale, Rovana Plumb, care de luni de zile ataca o alta femeie, pe presedintele PNL Alina Gorghiu, la ordinul premierului Victor Ponta:

"Se vede cu ochiul liber ca e vorba de o strategie vag misogina pusa la punct de Victor Ponta: cand trebuie atacata Alina Gorghiu, nu se coboara premierul, un barbat. Pune o alta femeie sa o faca. De cateva luni bune, toate atacurile impotriva Alinei Gorghiu vin exclusiv de la Rovana Plumb. Asa intelege ea «egalitatea de sanse si protectia sociala» - sa-si atace o colega la ordin. Aș vrea să știu dacă doamna Plumb a avut vreo discuție cu Gheorghe Nichita în calitatea sa de feministă PSD. Sau poate nu a văzut nicio problemă în faptul că primarul Iașiului o teroriza și o bătea pe o tânără angajată a primăriei, sigur, atunci când nu îi punea pe angajații Poliției Locale să o urmărească. Am observat că în urmă cu două zile, cu ocazia Zilei Egalității de Șanse între Femei și Bărbați, doamna Plumb invita pe toată lumea să semneze o petiție a Ministerului său care își propunea să arate că România susține egalitatea de șanse și drepturile femeilor. In loc de petitii pe seama altora, am fi preferat sa nu o vedem pe bacoviana doamna Plumb tăcând mâlc în faţa "funerarului veştmânt" de arestat îmbrăcat de "naşul" Nichita pentru ca a abuzat o femeie si alegând în schimb sa atace la indicatiile premierului o alta femeie."

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii