Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daruri de Moş Nicolae pentru copiii din Pecineaga de la TNL Constanța

ro

09 Dec, 2014 12:10 1270 Marime text
Tineretul Naţional Liberal, filiala Constanţa, a continuat evenimentele “Cunoaște-ți comunitatea!” și de Sf. Nicolae, evenimente dedicate celor mai puţin norocoşi. De aceasta dată a fost rândul comunei Pecineaga, unde mai mult de 100 de copii s-au bucurat de daruri de Moș Nicolae prin sprjinul organizației liberale din Pecineaga și invitaților săi, TNL Constanța și TNL Mangalia.
Pe lângă jucării și dulciuri, micuții au avut parte de momente minunate, deoarece tinerii liberali s-au jucat, au desenat, dansat și pictat împreună cu ei:

“Suntem fericiți că putem să facem ceva pentru copiii mai puțin norocoși din comuna Pecineaga, la care Moş Nicolae ajunge mai greu. Dar anul acesta am vorbit noi cu el și a adus desaga încărcată. Țin să mulțumesc orgnizației TNL Pecineaga pentru efort, avem nişte tineri foarte dedicati si inimosi la noi in comuna, dar și președinților TNL Constanța și TNL Mangalia, Bogdan Bola și Lucian Nichita care ne-au sprijinit imediat inițiativa. Sperăm să reușim să facem cât mai multe evenimente de acest gen și în viitor pentru că ne dorim să ne cunoaștem și ajutăm comunitatea”, a spus Constantin Mardare, liderul tinerilor liberali din Pecineaga.

Pentru că nevoile oamenilor sunt diferite, două surori orfane, care sunt crescute de fratele lor mai mare, au primit un calculator care le este necesar pentru lecții, iar alte două familii de oameni muncitori dar care, din păcate, sunt copleșite de greutăți, au primit o mașină de spălat, respectiv un frigider.
Aşa cum s-au obişnuit, tinerii liberali vor continua seria evenimentelor dedicate sprijinirii comunităţilor din judeţul Constanţa şi în perioada următoare, fiind convinşi că mai sunt multe lucruri de făcut.
 
08 decembrie 2014 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii