Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL - Miercuri, 24 Octombrie 2012

ro

24 Oct, 2012 23:57 872 Marime text

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal consideră că toate problemele semnalate de instituțiile europene în privința fondurilor UE își au originea în fraude și nereguli comise, în anii anteriori, de guvernările PDL și nu există nicio problemă referitoare la proiecte demarate în lunile de guvernare USL.

Auditurile efectuate asupra modului în care au fost derulate programele sectoriale în perioada 2009-2011 au scos la suprafață abateri și probleme grave.

Obiectivul principal al guvernului USL este acela de a remedia toate deficiențele identificate și de a plăti ce s-a greșit în acea perioadă pentru a putea fi deblocate programele. La fel cum s-au găsit soluții pentru POSDRU, și în cazul altor programe sectoriale se vor face toate eforturile pentru remedierea situației lăsate de PDL. USL lucrează îndeaproape cu reprezentanții Comisiei Europene pentru a reuși să deblocheze fondurile și să crească gradul de absorbție.

Dezastrul și haosul lăsat în urmă de guvernările Boc-Ungureanu, neregulile privind absorbția fondurilor europene, dar și relațiile clientelare din jurul PDL sunt ilustrate și de stenogramele prezentate de mass-media în ultimele zile. Acestea arată maniera în care clanul Băsescu-Udrea-Blejnar a condus România, cât și practicile și limbajul de tip mafiot folosit. De asemenea, interceptările telefonice arată că Traian Băsescu a promovat în posturi importante un grup de persoane obediente intereselor sale, pentru care prioritară este respectarea directivelor acestuia și nu respectarea Constituției.

24 octombrie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii