Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL - Marti, 16 Octombrie 2012

ro

16 Oct, 2012 22:00 983 Marime text

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal va participa miercuri, 17 octombrie a.c., în număr mare, la mitingul de lansare a candidaților USL pentru alegerile parlamentare, programat să se desfășoare la București, pe Arena Națională.

Alături de președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, de vicepreședintele PNL Constanța, deputatul Mihai Lupu, și de ministrul Culturii, senatorul Puiu Hașotti, la eveniment vor fi prezenți peste 500 de membri PNL din localitățile Constanța, Medgidia, Mangalia, Năvodari, Ovidiu, Cernavodă, Mihai Kogălniceanu, Hârșova, Fântânele, Valu lui Traian, Săcele, Istria, Corbu, 23 August, Pecineaga, Costinești, Seimeni și Siliștea.

Mitingul USL reprezintă un eveniment de o anvergură fără precedent care este semnalul forței, unității și determinării Uniunii Social Liberale. Evenimentul nu are nicio legătură cu PDL sau PPE, lansarea candidaților USL are legătură doar cu cetățenii români, cei care își vor exprima votul pe 9 decembrie. Lansarea candidaților USL are loc pe Arena Națională pentru că în toate țările democratice astfel de evenimente politice se desfășoară inclusiv pe stadioane, în spații mari, pentru a putea fi aduși laolaltă cât mai mulți susținători.

Reamintim că, în perioada 16-17 octombrie, la București are loc Reuniunea Grupului ALDE din Parlamentul European, eveniment politic de maximă importanță, care demonstrează aprecierea de care se bucură PNL la nivel european. Organizarea la București a acestei reuniuni reprezintă o recunoaștere a activității valoroase a europarlamentarilor PNL.

16 octombrie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii