Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă PNL - 8.09.2014

ro

08 Sep, 2014 13:48 1187 Marime text
Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal a strâns, până la data de 06 septembrie a.c., 25.000 de semnături pentru susţinerea candidatului Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis, în cursa pentru Preşedinţia României.

Potrivit declaraţiilor preşedintelui PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, cele 25.000 de semnături au fost adunate în mai puţin de trei săptămâni de la demararea campaniei oficiale de strângere de semnături, la nivelul întregului judeţ. „PNL Constanţa şi-a propus să strângă minim 35.000 de semnături pentru candidatura preşedintelul Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, la funcţia de preşedinte al României până la mijlocul lunii septembrie, target pe care cu siguranţă îl vom depăşi. Până în prezent, am reuşit să centralizăm 25.000 de semnături. Campania merge bine pentru că oamenii au înţeles că Alianţa Creştin Liberală propune, în persoana lui Klaus Iohannis, un candidat onest, un om cu experienţă foarte bogată în administraţie, cu gândirea unui lider adevărat, un om care a demonstrat că se pot face şi lucruri bune în ţara asta”, susţine liderul PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir.
De asemenea, parlamentarul liberal doreşte să mulţumească tuturor celor care au contribuit în diverse forme la strângerea de semnături pentru susţinerea lui Klaus Iohannis la funcţia supremă în stat.
Conform legii şi calendarului electoral, fiecare candidat trebuie să depună la Biroul Electoral Central minim 200 de mii de semnături până la data 23 septembrie 2014.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii