Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă PNL

ro

07 Oct, 2015 14:56 1735 Marime text
Elevii liberali au celebrat Ziua Internațională a Educației printr-un flashmob inedit intitulat „Inovație în Educație”, fiind pentru a doua oară consecutiv când Clubul Elevilor Liberali Constanța marchează această zi. La eveniment au participat peste 30 de membri, simpatizanți și voluntari.
Potrivit organizatorilor, flashmobul CEL Constanța a fost organizat cu scopul de a stimula interesul elevilor pentru educație, prin provocarea copiilor să-și folosească imaginația și creativitatea în compunerea unui text în care fiecare a spus ce înseamnă educația pentru el. Președintele organizației județene a CEL Constanța, Robert-Ionuț Dima, consideră că „ nu ar trebui să existe neapărat o zi a educaţiei, ci fiecare zi ar trebui să fie o prioritate pentru a ne aminti de importanţa rolului educaţiei. Din câte ştiu, această zi este de fapt, a personalului didactic, a celor care fac educaţie. Categoric, consider că nu se poate face educaţie fără cele trei piese: dascăl-elev-familie!”.
La rândul său, copreședintele Filialei Constanța a Tineretului Național Liberal, Bogdan Bola, afirmă că „de Ziua Mondială a Educației am vrut să invităm mai mulți copii la un atelier de creație care onorează atât educația, cât și profesorii noștri, cei care ne-au insuflat dorința de a crește frumos. Chiar dacă nu au resurse, cu răbdare și voință reușesc să ne învețe să facem lucruri bune pentru noi și pentru viitorul nostru. Vă mulțumim dragi profesori!”.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii