Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă PNL

ro

02 Jun, 2015 15:31 1405 Marime text
Filiala Constanța a Tineretului Național Liberal a sărbătorit într-un mod inedit Ziua Copilului. Acțiunile orgnanizate de TNL Constanța s-au desfășurat, în perioada 31 mai -1 iunie a.c., în mai multe zone ale municipiului Constanța, respectiv Parc Far, Parc  Tomis 2, Parc Casa de Cultură și Parc Tăbăcărie.
Tinerii liberali au participat în număr foarte mare, s-au împărțit în echipe distincte și au fost foarte încântați de ideea de a petrece câteva ore alături de cei mici și de a le aduce un zâmbet pe buze copiilor. În cadrul evenimentului, s-au împărțit cărți de colorat, s-au organizat spectacole cu clovni și magicieni, concursuri de pictură și desene pe asfalt.
De asemenea, organizatorii au avut surprinderea să li se ofere cărți pentru campania „Suntem români, citim românește”, semn că și în Constanța, campania de strângere a cărților în limba română pentru diaspora, a fost primită cu mult entuziasm, până în prezent fiind strânse câteva sute de volume. „Acțiunea noastră a fost primită cu foarte mare entuziasm atât de copii, cât și de părinți. Alături de cei mici am petrecut câteva ore de distracție, am redevenit și noi copii. Împreună am colorat, am desenat cu cretă pe asfalt și am sărit șotronul”, a afirmat Mircea Ghimpău, membru al Biroului Politic Județean al TNL Constanța.
La rândul său, președintele TNL Constanța, Bogdan Bola, a declarat că a fost încântat de reacția pozitivă a părinților, „care au împărtășit cu noi problemele lor de zi cu zi, dar și speranța că într-o zi copiii lor vor crește într-un oraș frumos, cu alt aspect. De asemenea, părinții și-au exprimat dorința ca și în urbea noastră să se schimbe mentalitatea administrației locale, agenda cetățeanului fiind cea care contează și nu cea a grupurilor de interese, așa cum am fost obișnuiți în ultimii ani”.
Tinerii liberali promit să continue seria acțiunilor dedicate Lunii Copilului din cadrul campaniei „Cunoaște-ți Comunitatea”, pentru că nimic nu este mai necesar decât să fim aproape de constănțeni și de problemele cu care se confruntă aceștia.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii