Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERE-I LUI VICTOR CIORBEA SĂ ATACE NOUA LEGE A EDUCAȚIEI LA CURTEA CONSTITUȚIONALĂ!

ro

15 Jul, 2014 15:57 1422 Marime text
Partidul Național Liberal a lansat marți, 15 iulie a.c., petiția CERE-I LUI VICTOR CIORBEA SĂ ATACE NOUA LEGE A EDUCAȚIEI LA CURTEA CONSTITUȚIONALĂ! În acest fel, tragem un semnal de alarmă în ceea ce privește Ordonanța de Urgență nr. 49/2014, emisă de Guvernul Ponta cu dedicație pentru miniștrii Remus Pricopie și Mihnea Costoiu.
Numeroase prevederi ale noii Legi a Educației contravin Constituției, întrucât afectează drepturi garantate de Legea fundamentală, cum este dreptul la educație, fără consultarea celor vizați direct de aceste schimbări.
PNL se solidarizează astfel cu societatea civilă în demersul de contestare a OUG 49 și face un apel la cetățeni să semneze această petiție pentru a arăta Guvernului Ponta că vocea contestatarilor nu poate fi ignorată.
Numai printr-un efort conjugat între clasa politică și societatea civilă vom reuși, sperăm, să-l convingem pe Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, să conteste la Curtea Constituțională noua lege.
Partidul National Liberal nu va asista impasibil la distrugerea totală a învățământului românesc și, la începutul sesiunii parlamentare din această toamnă, va redacta o moțiune simplă prin care va cere demisia miniștrilor Pricopie și Costoiu.
Petiția CERE-I LUI VICTOR CIORBEA SĂ ATACE NOUA LEGE A EDUCAȚIEI LA CURTEA CONSTITUȚIONALĂ! poate fi accesată aici:
http://www.petitieonline.com/cere-i_lui_victor_ciorbea_sa_atace_noua_lege_a_educatiei#form
 
15 iulie 2014 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii