Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actuala guvernare continuă să ignore realitatea

ro

20 Jan, 2012 22:25 898 Marime text
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal este de părere că premierul Boc și partenerii săi de guvernare continuă să ignore realitatea, pretinzând că România se află într-o situație stabilă acum și orice schimbare ar periclita această stare de lucruri. Or, este evident că protestele din ultimele șase zile, în peste 60 de orașe, reprezintă semnele unei grave instabilități, care poate să prezinte amenințări chiar la adresa regimului democratic.
Încercarea actualei puteri de a responsabiliza în aceeași măsură puterea și opoziția, de a pune în general pe numele clasei politice, tuturor partidelor, al sistemului democratic la urma urmelor, toate nemulțumirile străzii și nemulțumirile din societatea democratică este incorectă și nedemocratică. Puterea este singura responsabilă de luarea unor măsuri economice care au dus la sărăcirea populației.
Traian Băsescu, Emil Boc și actuala majoritate parlamentară trebuie să înțeleagă că alegerile anticipate nu sunt o situație excepțională, ci o situație curentă în regimurile democratice. În 2011, în țări ale Uniunii Europene, cu o democrație consolidată, au avut loc alegeri anticipate și în toată istoria democrațiilor de tip occidental, alegerile anticipate sunt un răspuns pe care politicienii, care reprezintă cetățeni și țin cont de voința cetățenilor, îl dau în anumite momente. Astăzi, în România, este un asemenea moment!

20 ianuarie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii