Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Gheorghe - „16 mii de constănțeni nu mai primesc ajutoare pentru căldură”

ro

10 Dec, 2013 12:40 1396 Marime text
Nu mai puțin de 16.000 de constănțeni nu își mai pot primi ajutoarele de stat pentru încălzire din cauza noilor reglementări impuse de Guvernul USL. Deputatul constănțean, Florin Gheorghe a sesizat acest lucru printr-o declarație politică prezentată astăzi în Parlamentul României.
„Când iarna bate la ușa, mulți dintre semenii noștri așteaptă la cozi interminabile să vadă dacă mai pot primi ajutorul de stat pentru încălzirea locuinței. Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice a modificat cererea de solicitare şi a adăugat, pe lângă posibilitatea primirii de ajutor pentru cei care se încălzesc cu energie electrică, obligativitatea de a prezenta acte doveditoare privind veniturile, componenţa familiei şi bunurile în proprietate. Distinsa doamnă ministru Mariana Câmpeanu a pus oamenii pe drum și i-a băgat prin hățișul birocratic, de unde, mulți nu au mai putut ieși”, a precizat deputatul consănțean.

Deputatul PDL de Constanța crede că aceste măsuri se vor întoarce împotriva actualilor guvernanți. „Guvernul Boc, atât de mult hulit de adversarii politici, nu a lăsat românii să moară de foame. Chiar cu măsurile dure luate, au fost create facilitaţi fiscale pentru cei mai nevoiași. S-a subvenționat gigacaloria, s-au eliminate cheltuielile bugetare inutile, s-au acordat subvenții de hrană sau căldură. Guvernul Boc a adoptat mai multe măsuri sociale decât Guvernul Ponta. Dragi guvernanți, poporul nu doarme. Iar momentul adevărului se apropie. Cifrele umflate în sondaje se vor clarifica din primăvară, când cetațenii vor avea de plătit pentru incompetența voastră. Din nefericire, românii pierd în fiecare zi din acest mariaj contra naturii”, a concluzionat Florin Gheorghe.
 
Biroul de presă al deputatului
Florin GHEORGHE
Partidul Democrat Liberal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii