Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaratie de presa Presedinte PDL Constanta

ro

19 Aug, 2013 19:03 1039 Marime text
Presa ultimilor săptămâni a anunţat plecarea unor membri ai Partidului Democrat Liberal, filiala Constanţa, către alte formaţiuni politice. În acest context, senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa face următoarea declaraţie:
„Aş dori, în primul rând, să le mulţumesc foştilor mei colegi pentru ajutorul acordat în campaniile electorale, dar şi în activitatea organizaţiilor ai căror membri au fost. Partidul are viaţă şi, de-a lungul timpului, trebuie să trăim şi experienţa despărţirii. De această dată este vorba despre tineri care îşi caută încă drumul în viaţă, atât în plan personal, cât şi în plan politic. Experienţele diverse sunt necesare în dezvoltarea lor ca indivizi maturi, pregătiţi să ia deciziile cele mai bune pentru ei şi pentru comunităţile în care trăiesc.
Tinereţea este impulsivă, atât în fapte cât şi în vorbe, iar promisiunile, fie ele şi deşarte, sunt mai uşor de crezut când eşti la început de drum. Aş vrea să le urez foştilor mei colegi mult succes şi să nu-şi piardă puterea de luptă pentru valorile europene ale Constanței. În PDL au învăţat ce înseamnă cu adevărat un partid de dreapta construit pe valori şi, mai ales, au înţeles suferinţa pe care actuala administraţie locală o provoacă oraşului nostru. Vă sfătuiesc să nu vă lăsaţi transformaţi în săgeţi și să nu uitaţi că politica adevărată se face prin acţiuni concrete, cu rezultate, şi nu doar prin comunicate şi apariţii în presă. Vă doresc, dragii mei, să nu uitaţi niciodată pentru ce valori luptaţi în politică fiindcă drumul este lung și anevoios!
Aşa cum spuneam, PDL-ul a mai trait această experiență, deci are viaţă și forța să treacă peste perioada de reconscrucție internă. Purificarea este benefică și pentru partide, așa ca perioada prin care trecem ne va aduce forţe proaspete, va da mai multă viaţă PDL-ului! Mai mult, pentru a calma spiritele, precizez că în această săptămână vom înmâna carnetele de partid celor 90 de noi colegi care ni se alătura”.
 
Biroul de presă
        PDL Constanța                
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii