Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul PDL Christian Gigi Chiru a primit mesaje de ameninţare de la susţinătorii lui Gigi Becali

ro

11 Jun, 2013 19:44 1232 Marime text
        În urma participării la emisiunea Newsdesk difuzată de România TV duminică, 9 iunie 2013, de la ora 18.45, senatorul PDL Christian Gigi Chiru a primit mesaje de ameninţare de la susţinătorii lui Gigi Becali.
 
„Am dicutat în emisiune despre arestarea lui Gigi Becali şi mi-am spus opinia, aceea că se vorbeşte deja prea mult pe această temă şi că, dacă judecătorii l-au declarat vinovat, atunci trebuie să-şi ispăşească pedeapsa, iar statul trebuie să-şi recupereze banii pierduţi. Am mai spus că nu cred că Gigi Becali mai este un subiect şi că ar trebui să prezentăm şi politicienii care-şi fac treaba, să discutăm şi despre ei, nu numai despre cei cu probleme. Din punctul meu de vedere, subiectul Becali ar trebui să fie unul închis. În urma emisiunii am primit pe telefon mai multe mesaje de ameninţare, de la numere necunoscute, în care mi se repoşa poziţia pe care am luat-o în cazul Becali. Mi se spunea în aceste mesaje că Gigi Becali ar trebui eliberat, că este nevinovat.
Nu este treaba mea să decid aceste aspecte, a făcut-o instanţa. Cine comite ilegalităţi trebuie să plătească, aşa spune legea. Subliniez faptul că nu am nimic personal cu Gigi Becali şi că sunt conştient de faptul că familia dânsului suferă, trece prin momente grele, şi îmi pare rău. Însă fiecare trebuie să ne asumăm faptele şi consecinţele acestora. Dacă voi primi în continuare mesaje de ameninţare voi sesiza autorităţile competente”, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, președintele PDL Constanța.
       
Biroul de presă
 
        PDL Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii