Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD-ul centru a transmis un mesaj către constănţeni Nu mai credem în Mazăre şi Constantinescu!

ro

25 Apr, 2013 20:52 1363 Marime text
Senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele PDL Constanţa, a făcut o declaraţie referitoare la acuzaţia de incompatibilitate adusă de Agenţia Naţională de Integritate preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu, la Congresul PSD şi la însemnătatea acestuia pentru Constanţa:
           „Observ că Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu uită constant că partidul din care ei fac parte este la guvernare. Fără a lua în seamă că Guvernul este condus de Victor Ponta, cei doi răcnesc de fiecare dată că sunt persecutaţi politic. Starea de incompatibilitate sesizată de ANI a adus în prim-plan încă un episod spastic al unuia dintre cei mai controversaţi lideri local PSD, poate aşa mai uită lumea de umilirea pe care a suferit-o la dublu în faţa lui Oprişan. Poate aşa uită constănţenii de retrocedări şi de alte ilegalităţi. Poate aşa nu văd cetăţenii unde ajung banii de la licitaţii. Însă, în spatele acestor reacţii se află o singură concluzie: apune dinastia Mazăre-Constantinescu.
           
          De asemenea, mă îngrijorează faptul că acum şefia regiunii Sud-Est a ajuns la Focşani, la Marian Oprişan. Mă îngrijorează faptul că Focşaniul va fi capitala acestei regiuni chiar dacă şi-a dorit Nicuşor Constantinescu să fie stăpân peste această parte de ţară, oricâţi bani publici a cheltuit pentru a realiza acest lucru, PSD centru a transmis un mesaj către constănţeni: Noi nu mai credem în Mazăre şi Constantinescu!
          Singurul eveniment de importanţă pentru Constanţa la acest Congres a fost dovada supremă că gaşca de la Constanţa a căzut în dizgraţia şefilor lui de partid. A pierdut a doua oară consecutiv o competiţie, de fiecare dată în faţa lui Marian Oprişan. Este un semnal clar pentru constănţeni că gaşca de la Constanţa, condusă de Mazăre şi Constantinescu, este renegată de PSD şi că electoratul ar trebui să urmeze un alt drum. Acesta este semnalul de importanţă maximă pentru constănţeni. Poate că, în sfârşit, Victor Ponta şi-a dat seama cu cine are de-a face. Sper că, într-un final, şeful PSD a realizat că cei doi pe care PSD i-a tolerat, cărora le-a acceptat toate maimuţărelile, concediile prelungite, somnolenţa, ilegalităţile, procesul retrocedărilor aflat pe rol, îi dau lui Victor Ponta suficiente argumente pentru a se debarasa de ei.
           Chiar dacă PSD se pregăteşte să stabilească la Focşani capitala de regiune, PDL va susţine ca aceasta să fie la Constanţa, pentru că județul nostru este cel mai important pol economic din zonă.
 
Biroul de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii