Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judetean Constanta a blocat crearea de noi locuri de munca

ro

30 May, 2012 19:55 996 Marime text

Consiliul Judetean Constanta blocat crearea de noi locuri de munca in judetul Constanta. Prin piedicile administrative pe care le-a pus diversilor investitori in ultimii ani, acestia s-au orientat catre alte zone mult mai favorabile investitiilor. Drept pentru care, judetul Constanta a inregistrat un regres considerabil in ultimii ani, atat in ceea ce priveste cresterea veniturilor, cat si in ceea ce priveste crearea de noi locuri de munca.

"Astazi judetul Constanta este inchis, investitorii ne ocolesc pentru ca actuala administratie nu le da concursul. Un lucru foarte important pe care ar trebui sa-l facem dupa 10 iunie, este o altfel de abordare cu investitorii care vor sa investeasca in judetul nostru iar eu, unul voi milita pentru simplificarea birocratiei existente astfel incat un potential investitor in cel mai scurt timp posibil sa primeasca avizele necesare demararii unei investitii. In acest moment sunt blocate proiecte de peste 200 de milioane de euro din cauza unor avize care nu pot fi obtinute de luni de zile. Doar din taxa de autorizare a constructiilor s-ar fi putut incasa 2 milioane de euro, nemaivorbind de locurile de munca, de terenuri, de impozitele pe terenuri, bani care ar fi putut intra in bugetele locale" a precizat Florin Gheorghe, candidat PDL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta.

In timp ce alte judete se lauda cu parcuri industriale puternice, unde oamenii isi pot gasi usor un loc de munca, din pacate, in judetul Constanta nimeni nu se preocupa de atragerea unor investitori de renume.

Biroul de comunicare al candidatului Florin Gheorghe

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii