Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce alegeţi? Ruperea USL sau alegeri anticipate în Colegiul 9?

ro

15 Apr, 2013 13:03 1175 Marime text
Ultima săptămână de guvernare USL a adus multe  surprize. Din păcate pentru români nu este vorba de vreo scădere a taxelor sau de creşteri salariale. Nici măcar de o  investiţie care să atragă atenţia opiniei publice.
Echipa USL de la Constanţa s-a arătat uimită când şi-a dat seama că un membru de-al său a început, parcă metodic, să-i afecteze imaginea. Fostul candidat din colegiul 9-deputaţi-Remus Cernea, actual parlamentar cu acte în regulă, le-a dat mari bătăi de cap. Mai întâi religios şi apoi chiar pe un subiect şi mai delicat. Dacă ar fi să ne luăm după declaraţiile liderului local al PSD Radu Mazăre, la colegiul 9 ar trebui organizate alegeri anticipate. De ce? Pentru simplul motiv că, din toate declaraţiile făcute până acum de cei implicaţi in scandal, rezultă că domnul Remus Cernea nu mai reprezintă pe nimeni. Poate doar pe dl. Ponta.
Biserica îl reneagă, reprezentanţii minorităţilor sexuale spun că îi face de râs, Partidul Verde vrea să scape de el prin orice mijloace. Ca locuitor al colegiului 9 mă întreb ce cred la ora asta alegătorii care au pus ştampila pe Cernea şi USL? Şi mă mai întreb dacă această alianţă mai are multe zile de trăit, în contextul în care liderii au început să vorbească împreună şi să se înţeleagă separat.

CORINA GHEORGHE
Consilier judeţean
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii