Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PDL Maria Stavrositu - Membru cu drept de vot în cadrul Congresului PPE din partea Adunării Parlamentare a Consiliului European

ro

18 Oct, 2012 01:14 1247 Marime text

Deputatul Maria Stavrositu participă la Congresul Partidului Popular European care are loc la Bucureşti, în perioada 17-18 octombrie 2012, fiind membru cu drept de vot al grupului de delegaţi din partea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Delegaţia României cu drept de vot în cadrul Congresului este formată din 29 de membri - europarlamentari din partea PDL, dar şi o parte din liderii PDL, membri în Biroul Permanent Naţional.

Deputatul PDL de Constanţa este membru titular al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei din martie 2010.

Astăzi, 17.10.2012, la Palatul Parlamentului, are loc alegerea structurii de conducere a PPE. Din partea României, va candida vicepreşedintele PDL, Anca Boagiu pentru funcţia de vicepreşedinte al PPE, la nivel european. Aşadar, deputatul Maria Stavrositu este printre puţinii români participanţi care are dreptul să voteze la acest Congres.

Mâine, 18.10.2012, doamna Maria Stavrositu a fost desemnată de către Grupul PPE din cadrul APCE să prezinte în plenul Congresului Rezoluţia nr. 6 ce are ca temă „Combaterea pornografiei infantile prin acţiuni şi angajamente coordonate la nivel internaţional".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii