Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa Oprescu are un om pe constiinta. Sacii de mita ucid!

ro

21 Oct, 2015 12:54 1768 Marime text
Deputatul PNL Ovidiu Raețchi: Cei responsabili pentru  moartea polițistului trebuie să plătească în instanță. Oprescu are un om de conștiință. Sacii de mită ucid!
 
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat că moartea poliţistului de 28 de ani de la Rutieră după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă pe un bulevard din centrul Bucureştiului, în timp ce îşi făcea datoria, este tulburător şi cei responsabili trebuie să plătească în instanţă. Raeţchi a subliniat că tânărul poliţist este o victimă a modului fraudulos în care Oprescu a gestionat Primăria Capitalei.
 
“Cazul polițistului  de doar 28 de ani de la Brigada Rutieră care a murit ieri seara după ce a căzut într-o groapă în centrul Bucureștiului, în timp ce îşi facea datoria, este tulburător. Am ajuns sub infrastructura din Africa, statul își ucide angajații. ‎Polițistul decedat la datorie este o victimă a modului fraudulos în care Sorin Oprescu a gestionat Primăria Capitalei şi care demonstrează incompetenţa Administrației Străzilor, dar şi neglijenţa companiei de distribuţie a gazelor care a săpat groapa şi a lăsat lucrările de izbelişte. Faptul că Primăria Capitalei şi Administraţia Străzilor permit firmei de gaze să facă lucrări şi apoi ca acestea să fie lăsate de izbelişte şi nesemnalizate corespunzător este inacceptabil şi ieri seară au costat viaţa unui tânăr de doar 28 de ani. Cei responsabili trebuie să plătească în instanţă, chiar dacă asta nu îl va readuce la viaţă şi nu îi va consola familia. Înţeleg că se face o investigaţie a cazului şi cred că noi, politicienii, dar şi presa trebuie să urmărim evoluţia acesteia pentru a ne asigura, că la final, vor fi găsiţi vinovaţii, dar şi că astfel de accidente sinistre nu se vor mai întâmpla”.
 
Raeţchi a punctat că astfel de cratere periculoase pentru viaţa conducătorilor auto se află peste tot în Bucureşti şi că autorităţile implicate nu fac nimic pentru a gestiona problema.

“Groapa are câţiva metri, este fix pe mijlocul unui bulevard foarte circulat al Capitalei şi aşa cum s-a întâmplat şi ieri seară devine deosebit de periculoasă în condiţii de ploaie, când se pot produce cu uşurinţă derapaje. Primăria Capitalei, compania de distribuţie a gazelor trebuie să rezolve urgent această problemă pentru că există pericolul ca accidentul mortal de ieri seară să se repete. Nu în  ultimul rând, alături de Sorin Oprescu, şi Administraţia Străzilor poartă responsabilitatea morală pentru moartea tânărului poliţist de doar 28 de ani.
 
Deputatul PNL a afirmat că a primit pe acest subiect un mesaj emotionant din partea unor bucureșteni:
 
“Starea străzilor din Bucureşti este însă, parte a unei probleme mai ample. Am primit un mesaj emoționant de la doi prieteni virtuali, Alex Suciu si Maria Tufan, care punctează condiţiile deosebit de dificile în care lucrează Brigada Rutieră. Reiau doar o mică parte: Lumea îi plânge în schimb de milă lui Oprescu. Nu se gândește nimeni că tot Bucureștiul e blocat pentru că domnul primar a semnat la început niște contracte pe care acum nu le mai respectă pentru că, dintr-o data, parcă-s prea scumpe pentru noi. Nu vorbește nimeni despre lipsa de corelare a semafoarelor. Nu vorbește nimeni despre aceleași gropi pe care le ocolești luni de zile pentru că nu e nimeni în stare să le astupe măcar”. Modul penal în care Oprescu a ales să conducă Bucureştiul trebuie să înceteze şi este necesar ca autorităţile să înţeleagă că trebuie să îşi facă treaba pentru că incompetenţa şi nepăsarea lor pot duce la pierderea unor vieţi omeneşti”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii