Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidatura deputatului Maria Stavrositu - votata in unanimitate in Colegiul 10, dar respinsă printr-o decizie nestatutară a Biroului Permanent Judeţean al PDL Constanţa

ro

13 Oct, 2012 00:33 1076 Marime text
Miercuri, 10 octombrie 2012, a avut loc sedinta Consiliului de Coordonare pe Colegiul nr. 10, Constanţa, ce a întrunit un număr de 197 de delegati, membrii ai Organizatiei Colegiului 10 a PDL și președinți ai Organizațiilor de Secții de Votare din acest colegiu.

Principala chestiune de pe ordinea de zi pusă în discuţie a fost stabilirea candidatului pe Colegiul uninominal nr. 10, la alegerile Parlamentare, ce vor avea loc în luna decembrie a anului curent.

Au fost analizate toate propunerile depuse la BPJ, sub toate aspectele. Delegatii Colegiului 10 au decis in unanimitate, prin vot, ca propunerea Organizatiei Colegiului 10 pentru alegerile Parlamentare este Maria Stavrositu. Prin aceasta decizie, delegatii PDL din colegiul 10, afirma sprijinul ferm pentru propunerea lor. In acest fel, se trage un semnal de alarma conducerii judetene, conducere care ia decizii fara a se informa cu privire la viziunea acestei Organizatii de Colegiu, fara a face analize, dezbateri, consultari, sondaje. In plus, candidatura a fost respinsă în şedinţa BPJ al PDL Constanţa, în ziua de 4 octombrie a anului curent, printr-o decizie nestatutară, care încălca Deciziei nr. 2 de către BPJ, din data de 6.12.2012, emisă de Biroul Permanent Naţional al PDL.

Deputat Maria STAVROSITU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii