Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea de-a treia ediţie a Parlamentului European al Întreprinderilor (EPE)

ro

25 Jul, 2012 15:09 1163 Marime text

***INFORMARE DE PRESĂ ***

Cea de-a III-a Ediţie a PARLAMENTULUI EUROPEAN AL ÎNTREPRINDERILOR

Bruxelles, Joi 18 octombrie 2012

În data de 18 octombrie, 751 de antreprenori ce reprezintă companii de toate dimensiunile şi din toate sectoarele, provenind din cele 27 de state membre UE şi 18 state non-UE, se vor reuni în Hemiciclul Parlamentului European de la Bruxelles pentru cea de-a treia ediţie a Parlamentului European al Întreprinderilor (EPE).
Parlamentul European al Întreprinderilor reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente la nivel european care oferă posibilitatea oamenilor de afaceri de a-şi face auzită vocea. Reuniunea reprezintă o oportunitate unică pentru oamenii de afaceri de a avea o dezbatere directă cu înalţii reprezentanţi ai instituţiilor UE şi de a le oferi feedback asupra politicilor UE.
Participanţii îşi vor spune cuvântul asupra unor tematici cheie legate de dezvoltarea economică a UE, ocuparea forţei de muncă şi competitivitate. Rezoluţiile acestora vor fi transmite şefilor de stat şi de guvern reuniţi în cadrul Consiliului European, în perioada 18-19 octombrie a.c.
Preşedintele Republicii Cipru, Dl. Demetris Christofias, Preşedintele Parlamentului European, Dl. Martin Schulz, Preşedintele Consiliului European, Dl. Herman Van Rompuy şi Preşedintele Comisiei Europene, Dl. José Manuel Barroso, sunt invitaţi să deschidă evenimentul împreună cu Dl. Alessandro Barberis, Preşedintele EUROCHAMBRES. Membrii Parlamentului European şi Comisarii Europeni vor fi prezenţi la fiecare sesiune pentru a comenta rezultatele voturilor exprimate de către companiile prezente.
„Prin acest eveniment intenţionăm să consolidăm înţelegerea reciprocă între mediul de afaceri şi cel politic şi să susţinem oamenii cu putere de decizie în crearea unui mediu prietenos pentru afaceri”, a declarat Alessandro Barberis, Preşedintele EUROCHAMBRES.
Parlamentul European al Întreprinderilor este organizat o dată la doi ani de către Asociaţia Camerelor de Comerţ şi Industrie Europene – EUROCHAMBRES în cooperare cu reţeaua sa de Camere şi Comerţ şi Industrie Naţionale.
România va fi reprezentată în cadrul evenimentului de 33 de companii, selecţionate de către Camera de Comerţ Naţională a României, acestea având ocazia unică de a relaţiona cu reprezentanţi ai celor mai prestigioase companii din întreg spaţiul comunitar - excelent prilej de networking şi schimb de bune practici.
Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment puteţi accesa următorul link:
http://www.ccir.ro/evenimente/evenimente-internationale/view/cea-de-a-iii-a-editie-a-parlamentului-european-al-intreprinderilor-epe-2012

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii