Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Percheziţii - tăiere fără drept de arbori ş.a. - PJ Iaşi

ro

15 Jan, 2016 15:26 1197 Marime text
Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi efectuează cercetări într-o cauză penală având ca obiect infracțiuni de tăiere fără drept de arbori şi furt de material lemnos.

În cursul zilei de azi, 15 ianuarie 2015, pe baza autorizaţiilor emise de către instanţă, sub coordonarea procurorilor, peste 100 de poliţişti din cadrul I.P.J. Iaşi – Serviciile de ordine publică, Investigaţii criminale, Investigare a criminalităţii economice, tehnicieni criminalişti şi forţe de intervenţie S.A.S., efectuează percheziţii domiciliare la 11 adrese de pe raza comunelor Iași.

Zona este survolată de un elicopter al Unităţii de Aviaţie a M.A.I., în scopul surprinderii unor eventuale acţiuni  de ascundere a unor bunuri şi asigurării comunicării şi coordonării activităţilor forţelor de la sol.

Acţiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor şi al reprezentanţilor Direcţiei Silvice Iaşi.
Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică.
 
Facem precizarea că începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii