Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Constituire dosar - PJ Ploieşti

ro

05 Feb, 2016 15:29 1395 Marime text
Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

            La Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti s-a constituit o cauză având ca obiect accidentul rutier petrecut la data de 05.02.2016, în jurul orei 6:20, pe Centura de Vest a Municipiului Ploieşti, în care au fost implicate un autobuz şi o autobasculantă. Autobuzul,  în interiorul căreia se aflau 34 de pasageri, efectua o cursă regulată de transport de persoane pe ruta Măneşti – Ploieşti. În urma accidentului a rezultat decesul a 5 persoane, vătămarea corporală a altor 28 de persoane (dintre care 16 fiind grav rănite), 4 fiind minori cu vârste între 9 şi 17 ani.

            Din primele cercetări a rezultat că autobuzul a lovit din spate autobasculanta aflată în mişcare pe aceeaşi direcţie de mers.
            La locul accidentului s-a deplasat o echipă complexă formată din ofiţeri criminalişti şi ofiţeri de poliţie rutieră pentru a efectua cercetarea la faţa locului.
Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii