Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestare preventivă a inculpatului MARTIN CONSTANTIN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor

ro

18 Jul, 2012 14:16 1083 Marime text

Nr.2349/VIII-3/2012                                                                                                     18.07.2012
                          

COMUNICAT

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au solicitat, instanţei de judecată, arestarea preventivă  a inculpatului MARTIN CONSTANTIN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.
Magistraţii Tribunalului Tulcea au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 20 de zile.
Ulterior măsurii arestării preventive dată de către instanţa de judecată, victima C.I. a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, motiv pentru care, în dimineaţa zilei de ieri, a fost schimbată încadrarea juridică din tentativă la omor în infracţiunea de omor.
Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în seara zilei de 14.07.2012, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi deranjat de faptul că victima C.I. a intervenit să-l despartă când a avut un incident cu un coleg de muncă, inculpatul Martin Constantin i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, în special în zona capului.
În urma leziunilor traumatice grave, victima C.I. şi-a pierdut cunoştinţa, fiind transportată imediat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea şi transferată la scurt timp la Spitalul de Urgenţă Judeţean Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Ulterior, victima a decedat.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi a tuturor împrejurărilor producerii faptelor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii