Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei suspecţi reţinuţi pentru proxenetism, victime minore

ro

15 Mar, 2012 01:08 709 Marime text
La data de 14.03.2012 Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii M.B., A.G. şi F.C., cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism.

În sarcina inculpatului M.B. s-a reţinut faptul că în perioada august 2011 - martie 2012 a înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane, procurându-le mai mulţi clienţi, marinari străini sosiţi în portul Constanţa, cu care acestea au întreţinut raporturi sexuale în schimbul obţinerii unor sume de bani ca principală sursă de venit.

În ceea ce o priveşte pe inculpata A.G., s-a reţinut în sarcina acesteia că în perioada august 2011 - martie 2012 a înlesnit practicarea prostituţiei de către două persoane, prin aceea că le-a oferit locuinţa sa pentru a întreţine raporturi sexuale cu clienţii procuraţi de către inculpatul M.B.

În sarcina inculpatei F.C. s-a reţinut că în perioada ianuarie - martie 2012 a îndemnat o persoană să practice prostituţie, înlesnind, totodată acest lucru, prin faptul că i-a oferit locuinţa sa pentru a întreţine raporturi sexuale cu diferiţi clienţi în schimbul obţinerii unor sume de bani.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Înlocuitor al purtătorului de cuvânt din cadrul

Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii