Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Juedecătoria Constanta - Tiu Onur si Menderis

ro

30 Jul, 2015 13:53 1578 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 30.07.2015, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Tiu Onur-Cristinel şi inculpatul minor I. M. în vârstă de 16 ani, ambii cercetaţi în stare de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut că, la data de 29.07.2015, în jurul orelor 12.20, prin forţarea portierei dreapta a autoturismului marca Dacia Logan, cu număr de înmatriculare CT-62-DMN, cei doi inculpaţi au sustras un telefon mobil marca Samsung, bun ce a fost recuperat şi apoi restituit persoanei vătămate.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii