Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa 2

ro

04 Mar, 2016 00:14 1864 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
 
La data de 03.03.2016, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii M.M. R.S. şi M.C., reţinuţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prev. de art. 228 alin. 1 – art. 229 alin. 1 lit. b şi d C.pen, cu aplic. art. 77 lit. a C.pen.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că cei trei inculpaţi, la data de 01.03.2016, în jurul orelor 20:30, au pătruns prin folosirea unei chei potrivite în boxa situată la demisolul imobilului nr. 11A, str. Sarmisegetusa, din mun.

Constanţa, iar din interior au sustras un aparat de sudură marca Stern, două moxuri, un aparat de lipit, o plită, o bormaşină electrică, un flex, un şlefuitor electric şi o trusă completă de cleşti, producând un prejudiciu persoanei vătămate în valoare totală de 2800 de lei.
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii