Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele

ro

17 Mar, 2016 10:47 1492 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
 
La data de 15.03.2016, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii D.M.C, B.C.N, T.C.M, S.M, S.L, S.V, reţinuţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 şi 2 C.pen, încăierare, prev. de art. 198 alin. 1 C.pen, distrugere, prev. de art. 253 alin. 1 C.pen, tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 C.pen, cu aplic. art. 38 alin. 1 C.pen.
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut faptul că, în noaptea de 03/04.03.2016, în jurul orelor 03:00, inculpaţii au participat la o încăierare produsă în incinta barului Magic City Pub din loc. Eforie Nord, Jud. Constanţa, în care se aflau mai mulţi clienţi, timp în care au fost distruse bunuri aflate în patrimoniul localului, cauzându-se un prejudiciu în valoare de 3000 de lei şi au fost exercitate acte de violenţă asupra persoanelor vătămate T.C.M, D.M.C, B.C.N, F.F.L, S.M,M.S.
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii