Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OSB București dă startul primei ediții a concursului „Emoție pentru Basarabia”

ro

01 Mar, 2016 15:00 1628 Marime text
OSB București împreună cu OSB Timișoara, CSBB Galați, AIM Paris și CNTM Chișinău, dă startul primei ediții a concursului „Emoție pentru Basarabia”. Concursul are scopul de a descoperi talente autentice ale românilor și basarabenilor din orice colț al lumii.

 „Emoție pentru Basarabia” oferă șansa tinerilor de a participa la una dintre cele trei secțiuni ale concursului după cum urmează: Scrisoare, Fotografie și Clip video. Concursul va începe pe 1 martie și va dura până pe 20 martie. Concurenții vor trimite lucrările lor la adresa de e-mail: emotiepentrubasarabia@gmail.com până duminică, 20 martie 2016, ora 14.00.
Concursul se va desfășura în mediul online, pe pagina de facebook a concursului: https://www.facebook.com/Concurs-Emo%C8%9Bie-Pentru-Basarabia-101172183610306/?fref=ts . Organizatorii vor încărca toate materialele primite, care respectă condițiile de participare, în albumele dedicate concursului pe fiecare secțiune.

           Câștigătorii vor fi aleși în funcție de punctajul acumulat, după cum urmează: impactul asupra publicului (numărul de aprecieri/like-uri) va avea o pondere de 50 % și notele juriului, care va fi alcătuit din 4 membri - reprezentanți ai fiecărei organizații - vor avea, de asemenea, o pondere de 50%.
Cei trei căștigători vor fi premiați cu un set format din 3 cărți: una de istorie, una de cultură generală și a 3-a din categoria „Diverse”.
Echipa OSB București încurajează promovarea valorilor naționale și libera exprimare a emoțiilor pentru Basarabia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii