Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Un spot publicitar realizat in Romania, “vedeta” in India. Afla cine este interpretul roman!

ro

29 Oct, 2015 14:52 1421 Marime text
Un spot publicitar realizat în România, “vedetă” în India. Află cine este interpretul român!
 
Cântărețul român Victor Marius Beliciu este protagonistul unui spot publicitar pentru o marcă străină de televizoare, care s-a realizat în Piața Sfatului din Brașov și care a fost difuzat pe toate posturile de televiziune din India, țară aflată pe locul doi în lume ca număr de locuitori, cu peste un miliard două sute de mii de cetățeni.

Reclama cuprinde o combinație de muzică simfonică - Beethoven și de muzică indiană, interpretată de Victor Marius Beliciu la sitar, un instrument tradițional hindus. Spotul TV, în care este promovat colateral și Brașovul, a devenit “vedetă” nu numai pe micile ecrane din India, ci și în Social Media, unde a devenit viral. În doar trei zile de la lansare, peste 63.000 de români au vizionat videoclipul pe pagina de Facebook a artistului și a primit mii de like-uri, comentarii și share-uri. https://www.facebook.com/816328641815501/videos/821174237997608/

În aceeași lună, cântărețul românul, care a făcut ravagii ani de zile în India cu muzica sa, a lansat primul său videoclip în țara noastră, pe care l-a intitulat “Mirrors”. Acesta a fost realizat în București, în zona Calea Victoriei și în Centrul Vechi, și prezintă o enigmatică poveste de dragoste între un băiat și o fată, muzica fiind interpretată la instrumentul care l-a consacrat. Videoclipul a devenit viral pe Facebook și, în timp foarte scurt, a depășit peste 75.000 de vizualizări și multe aprecieri din partea celor care l-au vizionat.
 https://www.facebook.com/816328641815501/videos/817089961739369/

“Sunt plăcut impresionat că acest gen muzical a prins foarte bine în România, mai ales că este un videoclip exclusiv instrumental, iar toată atenția s-a concentrat pe poveste. Am introdus și câteva elemente muzicale moderne, pe lângă cele tradiționale indiene și foarte mulți iubitori de muzică din România m-au felicitat, telefonic și pe pagina de Facebook, pentru curajul pe care l-am avut, acela de a produce și alt gen de muzică, pe lângă cel cu care europenii sunt deja obișnuiți. Mă bucur că acest minunat instrument tradițional indian, sitarul, a început să fie îndrăgit de concetățenii mei și pregătesc cât de curând un alt videoclip în care voi aduce spiritul indian în România”, declară cântărețul Victor Marius Beliciu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii