Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune „Plantăm fapte bune în România” - Peste 300 de voluntari vor planta o perdea forestieră în comuna Peştera

ro

16 Apr, 2015 11:01 1661 Marime text
Unul dintre cele mai ample proiecte ale iniţiativei „Plantăm fapte bune în România” se derulează în comuna Peştera din judeţul Constanţa. Dupa ce, în anii precedenţi, voluntarii au împădurit o aproximativ 4 hectare de teren degradat, sâmbătă 18 aprilie, o noua acţiune este programată în localitatea constănţeană.
Peste 300 de voluntari vor participa la plantarea unei perdele forestiere, pe lângă unul din drumurile de acces în comună. Aceasta va avea rolul de a proteja accesul în localitate de  căderie abundente de zăpadă. Perdeaua forestieră va fi formată din 10.000 de puieţi de glădiţă şi sălcioară.
Primăria și Consiliului Local Peștera au oferit şi de această dată sprijinul necesar pentru ca „Plantăm fapte bune în România” să ducă la bun sfârşit acţiunile programate în această localitate.
Voluntarii care vor participa la plantarea de sâmbată provin din rândul angajaţilor companiilor care sprijină „Plantăm fapte bune în România”: BDO Audit, CBRE Real Estate Consulting, DB Schenker, Inmedio, Mega Image, Unicredit Tiriac Bank şi Webhelp. 
 În plus, 50 de constănţeni şi-au anunţat prezenţa la acţiunea din 18 aprilie: 
„Le mulţumim tututor celor care s-au implicat de-a lungul timpului în acţiunele de împădurire, pentru ca fiecare are un rol în evoluţia proiectului nostru”, a declarat Liana Buzea, fondatorul „Plantăm fapte bune în România”. 
Cei care doresc să se alăture acțiunilor „Plantăm fapte bune în România” de anul acesta, o pot face în calitate de voluntari la acțiunile pe teren (pe cont propriu, cu grupul de prieteni), scriindu-ne la adresa: voluntar@plantamfaptebune.ro  sau direcţionând 2% din impozitul pe venit (detalii pe: http://plantamfaptebune.ro/2-pentru-padurile-romaniei/ ).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii