Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MOLOTOV Bucureşti îşi schimbă cauciucurile de iarnă cu cele de Vamă

ro

19 Mar, 2013 14:54 2274 Marime text
E din ce în ce mai sigur: conform tuturor buletinelor meteo, iarna a pierdut războiul! Se mai dau lupte prin Cluj, Braşov, Baia Mare, însă la Bucureşti, cel puţin pe Vasile Conta nr. 18, nu e nici un pic de zăpadă, iar temperaturile sar de 12 grade. And counting. Înăuntru, în subsolul Clubului MOLOTOV, e chiar mai cald, mai ales în perioada de promoţie la vodkă cu suc de mere.

Acum, că v-am prezentat prognoza meteo, iată şi orarul pentru weekend:

Joi, 21 martie, în MOLOTOV

Warm-up Session. Cu Amon şi celălalt DJ.

Amon (aka Alex Bogdan) este DJ şi, în timpul liber organizator de evenimente (cu compania Loud Department). Pe Amon e posibil să-l mai fi văzut mixînd pe aceleaşi scene cu nume celebre: DJ Marky & Stamina MC, Foreign Beggars, Andy Fletcher, Nero, Chinese Man, DJ Vadim, DJ Food,Trolley Snatcha, Matrix, Baron, Ed Solo, Bailey, DJ Hazard, Şuie Paparude, R.O.A., Blanoz, Aria Urbana, Gojira, Nemo, Zicu, Ufe şi alţii.

Celălalt DJ (aka DJ-ul celălalt) nu ştim încă cine va fi. Iar cînd nu se ştie cine va fi, manualul de PR ne învaţă să spunem că “va fi o surpriză pentru public”. Aşadar, v-am pregătit o surpriză! :P

Pagina evenimentului pe Facebook
Amon pe Facebook - pagina
Amon pe MixCloud


Vineri, 22 martie, în MOLOTOV

U.S. vs U.K. Cu: Sasha vs Gabi (E.M.I.L./Nişte băieţi)

Trebuie să facem cuiva un desen? U.S. vine de la United States, iar U.K. de la United Kingdom. Muzica din State se va bate vineri noapte în Clubul MOLOTOV cu muzica din Marea Britanie. Da, sîntem conştienţi că e posibil ca locul să fie cam strîmt. Se ia în calcul varianta ca piesele reprezentative pentru fiecare tabără să fie difuzate pe rînd şi nu în acelaşi timp, cum poate v-aţi fi gîndit.

DJ Sahsa (aka Zabriskie, pe numele real Sasha Gherghel) va reprezenta muzica din U.K.
Genul abordat de Sasha: soul, funk, hip hop, breaks, disco şi electro, dar şi zona glam rock, new wave, brit'pop şi orice gen de muzica alternativă.

Gabi (de la E.M.I.L./Nişte băieţi) va ţine partea U.S.

Şi, ca să cităm nişte clasici în viaţă, mari vedete pe canalele de sport: nu contează cine cîştigă, cît participarea la competiţie. Să sperăm că, spre dimineaţă, cel care va învinge va fi spectacolul şi valorile sportului în general. Că tot sîntem vecini cu Ministerul Tineretului şi Sportului, pe Vasile Conta nr. 18.

Pagina evenimentului pe Facebook
DJ Sasha pe SoundCloud
DJ Sasha pe MixCloud

Sîmbătă, 23 martie, în MOLOTOV

Eclectric Session. Cu AMON.

Amon (aka Alex Bogdan) este acelaşi Amon cu Amon-ul de joi noapte despre care v-am făcut vorbire mai sus. Doar că acum dînsul este ceva mai odihnit. Şi poate executa un trip muzical pentru a explora toate subgenurile muzicii electronice. Sau aproape toate.

Eclectric Session nu este un typo, ci este un joc subtil de cuvinte. Adică, session-ul e şi eclectic, dar şi electric. Am explicat acum în ideea că, mai spre miezul nopţii, cu două-trei cocktail-uri luate la bord (mai e şi superofertă!), cine mai reuşeşte să fie subtil, în afară de vecinii care bat în ţeavă?

Amon pe Facebook - pagina
Amon pe MixCloud
Pagina evenimentului pe Facebook

-----------------------------------------------

Promoţii, mocangeli, gratuităţi

Joi, vineri şi sîmbătă, intrarea e liberă.
Happy hour la long drinks: 1 cumpărat + 1 gratis. (Valabile în fiecare seară, între orele 22.00 - 00.00)
Eristoff (vodka, pentru neavizaţi) + suc 1l mere/portocale = 100 RON
Captain Morgan + Coca Cola 1l = 100 RON
Dewars + Coca Cola 1l = 100 RON

Alte preţuri. O bere Holsten = 5 RON, o bere Tuborg = 7 RON şi un Carlsberg = 8 RON.
Cuba Libre cu Captain Morgan e 10 RON.
Intrarea şi ieşirea la toaletă e gratis.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii