Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la autorul care îşi interpreta monoloagele în pauzele concertelor punk rock din New York, (CU)CUIEINFRUNTE

ro

08 Feb, 2012 13:13 1401 Marime text

De la autorul care îşi interpreta monoloagele în pauzele concertelor punk rock din New York, (CU)CUIEINFRUNTE

Bucureşti, 8 ianuarie 2012

Una dintre cele mai controversate piese de teatru independent românesc din ultimii ani, (CU)CUIEINFRUNTE se joacă din nou sâmbăta asta, la Godot Cafe-Teatru, de la 7 seara. Cu Radu Iacoban şi Tudor Aaron Istodor, (CU)CUIEINFRUNTE este construit dintr-o suită de monoloage interpretate în stil de stand up theatre. Actorii se plimbă prin public, dialoghează live cu spectatorii, susţin un concert de hip hop exploziv. Un spectacol-manifest care propune spectatorului să se revolte zâmbind.
Fără concept regizoral, fără artificii teatrale, fără decoruri inutile. Doar implicare şi energie totală. Un tur de forţă actoricesc, explozie şi adrenalină, un realizat cu motoarele turate la maximum de doi tineri actori-manifest.
Radu Iacoban (“Amintiri din Epoca de Aur”, “Portretul luptătorului la tinereţe”), Tudor Aaron Istodor (“Băieţi Buni”, “Hârtia va fi albastră”, “Luna verde”) şi Eric Bogosian (“Sex, Drugs and Rock'n'roll”, “Pounding nails in the Floor with My Forehead”) - autorul care a inspirat textul spectacolului (CU)CUIEINFRUNTE şi care obişnuia să îşi interpreteze monoloagele în pauzele concertelor punk rock din New York.
Spectacolul e o comedie acidă, o satiră dură la adresa societăţii româneşti. Brutalitatea, cinismul, satira societătii burgheze sunt mărci înregistrate pentru Eric Bogosian, un autor care a încercat mereu să lupte împotriva maşinăriei unui sistem care sugrumă libertatea, individualitatea şi originalitea individului în societate.
 “Eu când sunt confuz şi deprimat, mă duc la supermarket. Totul e curat, ordonat, au şi aer condiţionat. Până la urmă numele spune totul: Super-Market. E practic locul în care Superman îşi face cumpărăturile.“ 
 “... în clipa în care spectacolul se termină simţi nevoia să o ia de la început." (Cristina Rusiecki, revista ArtActMagazine)

(CU)CUIEINFRUNTE
11 februarie, ora 19, Godot Cafe-Teatru
dupa texte de Eric Bogosian,
cu: Radu Iacoban si Tudor Aaron Istodor
Preţ bilet: 20 de lei
Rezervări la numărul de telefon: 0726.912.371

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii