Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilități

ro

14 Jul, 2015 22:42 1193 Marime text
ACCES pentru toţi – Accesul persoanelor cu dizabilităţi la ocupare şi servicii POSDRU-165/6.2/S/142889
 
Persoanele cu dizabilităţi din Bucureşti şi Ilfov au oportunitatea de a-şi găsi un loc de muncă la bursa organizată joi, 16 iulie 2015, în cadrul proiectului “ACCES pentru toţi – Accesul persoanelor cu dizabilităţi la ocupare şi servicii”. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă participă la organizarea acestui eveniment, în calitate de partener.
Acţiunea se va desfăşura în Bucureşti, la hotelul Yesterday şi va debuta la ora 10:00, cu seminarul “Cum să reduci dizabilitățile angajaților tăi?”, dedicat potenţialilor angajatori.
La bursa locurilor de muncă pentru persoane cu dizabilităţi, care va avea loc începând cu ora 12:00, şi-au anunţat participarea reprezentanţi din cadrul Ministerului Muncii, Autorităţii Naţionale pentru Persoane cu Dizabilităţi şi ANOFM.
Evenimentul este organizat în scopul îmbunătățirii accesului pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilități.
Proiectul “ACCES pentru toţi” este implementat de Asociația Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare alături de parteneri şi este cofinanțat din Fondul Social European prin POSDRU 2007- 2013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, DMI 6.2. „Îmbunătățirea accesului și participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii”.
 
Serviciul de Comunicare şi Secretariatul Consiliului de Administraţie

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii