Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicatul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei privind inregistrarea in scop de TVA

ro

15 Jan, 2016 15:29 1317 Marime text
”Putem înțelegem reacția CDR, însă doar din perspectiva termenului scurt impus marilor contribuabili pentru a aduce documente suplimentare.
 
Astăzi, termenul a fost prelungit cu 30 de zile, decizia privind clarificarea acestei probleme fiind comunicată CDR încă din cursul zilei de ieri.
 
Subliniem faptul că ANAF are instrumentată o cazuistica bogată privind fraudarea bugetului de stat cu sute de milioane de euro de către firme din categoria marilor contribuabili, motiv pentru care menținerea acestei proceduri este imperios necesară.
 
Clienții onești ai consultanților din CDR sunt beneficiarii direcți ai relaxării fiscale, consecință a diminuării evaziuniii fiscale, diminuare ce se datorează în mare măsură și acestei proceduri, fapt cunoscut de consultanții fiscali ai acestora, familiarizați cu dimensiunea și metodele de evaziune fiscală în domeniul TVA.
 
Intenționăm ca în zilele următoare să prezentăm opiniei publice cazuri și scheme de fraudare a bugetului de stat de către firme din categoria marilor contribuabili.” - Gelu Ștefan Diaconu, președinte ANAF
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii