Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România - destinaţie pentru turiştii israelieni

ro

15 Feb, 2012 20:10 928 Marime text

Munţii Carpaţi, staţiunile balneare, turismul de aventură şi circuitele sunt principalele produse turistice cu care operatorii de turism din România s-au prezentat la International Mediterranean Tourism Market, desfăşurat la Tel Aviv (Israel), în perioada 14-15 feburarie a.c.

Operatorii români prezenţi la acest târg estimează, pentru acest an, o creştere a numărului de turişti israelieni care vor vizita România, în contextul în care aceştia devin tot mai interesaţi de destinaţii noi. Totodată, în ultimii ani s-a remarcat o evoluţie a profilului turistului israelian care vizitează România, de la cei care aveau legături personale cu România, la turiştii interesaţi de anumite tipuri de turism care pot fi oferite în condiţii avantajoase în ţara noastră: circuitele, turismul de aventură, turismul balnear, city-break. Turiştii israelieni aleg România pentru petrecerea vacanţelor datorită varietăţii atracţiilor turistice, proximităţii, securităţii ţării şi preţurilor adaptate la calitatea serviciilor oferite.

International Mediterranean Tourism Market este o manifestare de turism adresată atât specialiştilor, cât şi publicului larg, la care România participă de 16 ani consecutiv. În acest an, târgul reuneşte expozanţi din 25 de ţări, iar Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului este prezent cu un stand de 66 mp în care sunt găzduiţi 8 operatori de turism din România.

Târgul se desfăşoară în perioada premergătoare apariţiei cataloagelor de vânzări ale touroperatorilor, această ocazie fiind oportună pentru stabilirea de contacte noi şi încheierea de tranzacţii comerciale pentru firmele româneşti participante, dar şi pentru ca ofertele româneşti să ajungă la consumatorul direct.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii