Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceremonia de predare - primire a comenzii Diviziei 1 Infanterie DACICA către Divizia Multinaţională de Sud-Est

ro

30 Aug, 2015 17:18 1383 Marime text
Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, va fi prezent luni, 31 august, de la ora 14.00, la ceremonia de predare - primire a comenzii  Diviziei 1 Infanterie DACICA către Divizia Multinaţională de Sud-Est, la sediul marii unităţi din Bucureşti.

În cadrul ceremoniei, va fi numit şi noul comandant al Diviziei Multinaţionale de Sud-Est, generalul de brigadă Ovidiu-Liviu Uifăleanu, care până la această dată a îndeplinit funcţia de comandant al Brigăzii 81 Mecanizată “General Grigore Bălan”.

Jurnaliştii vor fi aşteptaţi luni, 31 august, între orele 13.00-13.30, la comandamentul Diviziei, strada Antiaeriană, nr.6-8.
* * *
România s-a angajat să contribuie la consolidarea structurii de forţe a NATO prin stabilirea şi punerea la dispoziţia Alianţei a unui comandament de nivel de divizie, care va oferi opţiuni suplimentare pentru conducerea misiunilor Alianţei în zona sudică a flancului estic aliat. Calendarul de implementare a acestui proiect prevede atingerea capacităţii operaţionale iniţiale în anul 2016 şi a celei complete în anul 2018.
 
Biroul de Presă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii