Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Garda de Coastă Transport ilegal de peşte

ro

11 Sep, 2015 11:02 1294 Marime text
Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat în zona de competenţă un cetăţean român  care transporta, cu un atelaj hipo, cantitatea de 70 kilograme peşte, fără documente legale.
 
 În data de 10.09.2015, în jurul orei 09.45, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea - jud.Tulcea, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a depistat pe raza localităţii Luncaviţa o persoană de sex masculin, în timp ce transporta, cu un atelaj hipo, cantitatea de 70 kilograme de peşte din specia plătică, fără a avea documente legale. La cercetări a rezultat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul român V.I., în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării intreaga cantitate de peşte, care a fost predată spre valorificare unor societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar persoanei în cauză i-au fost întocmite acte de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere şi transport a peştelui fără documente legale”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64 din O.U.G. 23/2008, modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.
 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii