Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii sesizaţi cu privire la apariţia unui şarpe

ro

22 Jul, 2015 15:35 1163 Marime text
  1. Jandarmii sesizaţi cu privire la apariţia unui şarpe
        Miercuri 22 iulie a.c., în jurul orei 12.00,  jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Constanţa au fost alertaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112, cu privire la faptul că pe strada Cireşului din oraşul Ovidiu, şi-a făcut apariţia un şarpe având lungimea de peste 1 metru, care a speriat locuitorii din zonă.
       Un echipaj de jandarmi s-a deplasat imediat la faţa locului, împreună cu reprezentanţi ai Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor Constanţa.
      Din fericire, până la sosirea acestora, localnicii au neutralizat singuri reptila, evitând producerea unui incident nedorit.
        Jandarmii au luat măsuri verificare a zonei dar în urma căutărilor insistente nu au mai fost găsiţi alţi şerpi în apropiere.
      Reprezentanţii Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor Constanţa şi jandarmii recomandă cetăţenilor să nu se apropie de reptile,  să supravegheze copiii pentru a nu intra în contact cu acestea şi să sesizeze imediat autorităţile competente.
 
      II. Comerţ cu parfumuri şi ochelari la Saturn
       Miercuri, 22 iulie a.c., în jurul orei 11.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandami Judeţean Constanţa, aflat în misiune în staţiunea Saturn, a observat un bărbat care oferea spre comercializare diferite bunuri, pe faleză.
Jandarmii au procedat la interceptarea şi stabilirea identităţii persoanei în cauză, stabilind că numitul H.R. în vârstă  de 17 de ani, efectua acte de comerţ, oferind turiştilor diferite parfumuri şi ochelari de soare, inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.
Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, care va fi predat împreună cu bunurile găsite asupra făptuitorului, Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii