Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Suceava Buletin informativ - 24.05.2021

ro

24 May, 2021 09:10 1110 Marime text
Incendiu în comuna Zamostea
23.05.2021, ora anunțării la 112 - 12:08
 
Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Zamostea, au intervenit cu trei autoapeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în satul Corpaci, comuna Zamostea.
La sosirea echipajelor, ardea acoperișul locuinței, cu pericol de propagare la întreaga casă, la anexele gospodărești și la proprietatea învecinată.
Incendiul a fost lichidat la ora 13:48.
Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, o cameră (dormitorul) pe 20 de metri pătrați, bucătăria pe 15 metri pătrați, obiecte de mobilier, materiale textile, stolerie din lemn, aparate electrocasnice, documente și acte personale. S-au degradat o parte din pereți, tavanul sufrageriei și altele.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu (electric) defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, anexele și gospodăria învecinată.
 
Incendiu în municipiul Vatra Dornei
23.05.2021, ora anunțării la 112 - 22:29
 
Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit, cu trei autospeciale cu apă și spumă, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale, în municipiul Vatra Dornei.
La sosirea echipajelor, ardea acoperișul anexei, cu pericol de propagare la întreaga construcție.
Incendiul a fost lichidat la ora 0:40.
Acoperișul adăpostului de animale a ars pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați și s-au degradat pereții portanți.
Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un trăsnet direct..
Din fericire, nu s-au înregistrat victime și s-a salvat restul construcției. De asemenea, au fost salvate și patru capre, evacuate din adăpostul de animale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii