Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Suceava Buletin informativ - 15.06.2021

ro

15 Jun, 2021 09:32 895 Marime text
Incendiu în localitatea Mănăstirea Humorului
14.06.2021, ora anunțării la 112 - 15:25
 
 
Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mănăstirea Humorului, au intervenit cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un operator economic cu profil de prelucrare a lemnului, din comuna Mănăstirea Humorului.
            La sosirea echipajelor, ardea hala unui gater, construită din lemn și tablă, cu pericol de propagare la o casă de locuit și la construcții anexe învecinate.
            Au ars: hala gater pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, circa 7 metri cubi lemn de foc, peretele unei construcții alăturate pe aproximativ 20 de metri pătrați și o magazie din lemn pe 30 de metri pătrați. S-au degradat utilaje de prelucrare a lemnului și instalația electrică.
            Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarului, care prezenta arsuri minore la nivelul capului. După ce a primit îngrijiri medicale, bărbatul a refuzat transportul la o unitate spitalicească.
            Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: jar sau scântei provenite de la un aparat de sudură.
Incendiul a fost lichidat la ora 16:55, iar pompierii au salvat restul clădirilor operatorului economic, casa de locuit și anexele gospodărești din apropiere, cu bunurile aferente.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii