Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Ialomița Buletin informativ - 29.06.2021

ro

29 Jun, 2021 14:28 562 Marime text
    Nr.106 din 29 iunie 2021   
                        
BULETIN INFORMATIV
 
Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia au intervenit astăzi, în jurul orei 12:30, la un accident rutier produs pe DN2A la ieșirea din comuna Căzănești, în care au fost implicate două autoturisme, din care au rezultat 4 victime, doi bărbați și două femei, dintre care un bărbat rămas încarcerat și inconștient.
La fața locului, s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia. La locul evenimentului au venit în sprijin un echipaj al elicopterului SMURD și patru echipaje  ale SAJ Ialomița – substația Slobozia, dintre care una tip”C”.
Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea bărbatului rămas încarcerat, șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident. După descarcerare a fost predat unui echipaj SAJ pentru acordarea primului ajutor medical, ulterior preluat de echipajul elicopterului SMURD și transportat pe calea aerului la o unitate spitalicească din București. Celorlalte 3 victime, șoferul și două femei pasagere, aflate în celălalt autoturism le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajele specializate, după care au fost preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare. Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor  la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.                                  
                                                  Compartimentul Informare și Relații Publice                                                                                       
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii