Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Ialomița Buletin Informativ -26.07.2021

ro

26 Jul, 2021 12:01 941 Marime text
 
Nr.122 din 26 iulie 2021   
 
 
            
BULETIN INFORMATIV
 
                                       Incendiu produs la o casă în comuna Manasia

 
În dimineața zilei de azi, salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, au fost solicitati prin SNUAU 112, să intervină la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din comuna Manasia.
Trei echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, s-au deplasat de urgență la locul solicitării.  La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul casei. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului și lichidarea acestuia, salvatorii reușind să stingă focarele și să îndepărteze elementele distruse de foc.  Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei casei în vârsta de  64 de ani, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni.
Au ars părți din acoperișul din lemn învelit cu tablă și tiglă  al locuinței, pe o suprafață de aproximativ 70 mp. Totodată, în urma producerii incendiului s-au degradat mai multe bunuri electrocasnice, materiale textile, precum și mobilierul din bucătărie. Cel mai probabil incendiul s-a produs în urma unui scurtcircuit la instalația electrică a locuinței.                      
                                               
                                                     p. Compartimentul Informare și Relații Publice        
                                                                        
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii