Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Comunicat de presă - Pompierii militari bihoreni alături de copiii suferinzi și de natură

ro

29 Sep, 2021 10:26 810 Marime text
Oradea, 29.09.2021
COMUNICAT DE PRESĂ
Pompierii militari bihoreni alături de copiii suferinzi și de natură
                   
         
          Pentru că nu doar de sărbători cei aflați în suferință au nevoie de ajutorul semenilor, pompierii militari orădeni s-au mobilizat pentru a ajuta copiii care, din nefericire, au cunoscut durerea fizică și sufletească de la o vârstă fragedă.
 
          Aflând că un lanț de hipermarketuri din Oradea desfășoară programul de sustenabilitate “Plata cu PET-ul” care vizează introducerea plasticului într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea au decis să organizeze o campanie de ajutorare a copiilor mai puțin norocoși, a căror bucurie depinde doar de semeni, contribuind în același timp, la protejarea mediului înconjurător. Ca atare, timp de o săptămână, pompierii Detașamentului 1 Oradea au adunat și sortat ambalaje din plastic, strângând peste 9000 de PET-uri, pentru care hipermarketul în cauză le-a furnizat tot atâtea fructe și legume.

          Astfel, încărcați cu lăzi de produse, pompierii orădeni au “descins” la o  asociație - orfelinat din localitatea Ineu, ai cărei angajați și voluntari au grijă de 25 de copii orfani sau care au fost abuzați de proprii părinți.
          Copiii, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, i-au primit emoționați, exprimându-și vădit bucuria nu doar pentru produsele primite, ci și pentru faptul că pompierii s-au gândit la ei. Iar pentru ca ziua dedicată lor să fie o amintire cât mai frumoasă, salvatorii i-au urcat în autospeciala pe care atât cei mici, cât și cei mai mari, au explorat-o curioși și entuziaști.
 
 
 
Persoană de contact
OFIŢER INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii